x

Marshall Major IV Bluetooth Koptelefoon | Nieuw

€ 119,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Marshall Major IV Bluetooth Koptelefoon | Nieuw

Beschrijving:
De Marshall Major IV hoofdtelefoon is een Bluetooth koptelefoon met meer dan 80 uur draadloze luistertijd. De drivers zorgen voor een diepe bas, vloeiende midden tonen en scherpe hoge tonen.
De Marshall bevat een snellaad functie, waarin de koptelefoon binnen 15 minuten is opgeladen voor 15 uur afspeeltijd.
De koptelefoon heeft een multifunctionele bedieningsknop op het oorkussen om de muziek te bedienen en om de koptelefoon mee aan en uit te schakelen. Dankzij de telefoonfunctie kun je de hoofdtelefoon ook gemakkelijk gebruiken tijdens het telefoneren. De Marshall heeft ook een 3.5mm Jack aansluiting om muziek bedraad te luisteren, maar ook om muziek te delen met vrienden.

Dit product is nieuw.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €149,-
Bij ons: €119,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop