x

Meike Macro Extension Tube Set voor Nikon

€34,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Meike Macro Extension Tube Set voor Nikon

Beschrijving:
- Ideaal voor macrofotografie
- Komt dichterbij uw onderwerp en breng het groter in beeld
- Complete set van drie extension tubes van 12, 20 en 36mm
- Automatische functies blijven behouden
- Geen verlies van kwaliteit
- Gemaakt van metaal

De Meike Extension Tube Set van metaal bestaat uit drie extension tubes waarmee u de macro mogelijkheden van uw huidige lenzen aanzienlijk kunt verbeteren, zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van het TTL meet systeem zal er geen belichtingscompensatie nodig zijn.

Ideaal voor macrofotografie
Deze driedelige set maakt de kleine wereld groot. U plaatst een tussenring tussen uw objectief en de camera. Daardoor kunt u dichter op het onderwerp komen en krijgt u het onderwerp groter op de foto. Een tussenring heeft geen lenzenstelsel en is dus hol. Alle automatische functies van uw camera blijven behouden. De drie losse delen kunnen onafhankelijk maar ook met elkaar gebruikt kunnen worden. Hoe meer ringen u gebruikt, hoe dichter u op het onderwerp kunt komen.
Hoe werkt een tussenring?
Een tussenring zorgt ervoor dat er een grotere afstand ontstaat tussen de beeldsensor van de camera en de achterste lens van het objectief. Hierdoor wordt de scherpstelafstand van het objectief korter, waardoor het mogelijk wordt dichter op het onderwerp scherp te stellen. Hierdoor wordt het onderwerp groter op de sensor geprojecteerd dan zonder tussenring het geval zou zijn. Een tussenring vergroot dus de eigen vergrotingsfactor van een objectief. Dit kunt u met de volgende formule berekenen:
maximale vergrotingsfactor met tussenring = vergrotingsfactor objectief + (mm tussenring / brandpuntsafstand).


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €75,-
Bij ons: €34,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop