x

Microsoft Lumia 640 LTE 8GB

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Microsoft Lumia 640 LTE 8GB

Beschrijving:
Met de deze Microsoft Lumia 640 haal je een krachtige smartphone in huis en dat tegen een wel heel scherpe prijs!

Wat moet je weten over deze smartphone? Laten we starten met het 5-inch HD-scherm, de 1.2 GHz-quad-coreprocessor en de 1 GB aan RAM. Het interne geheugen is goed voor 8 GB en kan verder uitgebreid worden met een microSD-kaart van maximaal 128 GB. Tevens beschik je dankzij deze Lumia 640 over 30 GB opslag op OneDrive.

Verder draait de Lumia 640 op Windows Phone 8.1. wat intuïtief en snel werkt, en je toegang biedt tot duizenden apps. Verder beschikt de smartphone over een 8-megapixelcamera die in Full HD kan filmen, een 0,9-megapixelfrontcamera die in HD filmt, Corning Gorilla Glass 3 en 4G.

Inclusief cover.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €95,-
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren