x

Microsoft Surface Pro 4 | i5 | 128GB SSD

€449,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Microsoft Surface Pro 4 | i5 | 128GB SSD

Beschrijving:
Windows 10 Pro
Intel Core i5-6300U @ 2.40GHz
4GB DDR4 RAM
128GB SSD opslag
13 inch Full HD touch screen

Originele Microsoft toetsenbord/cover.

- Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.
- Foto- en videobewerking: de processor en videokaart bieden voldoende snelheid.
- Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
- Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*

Wil je zowel een tablet als laptop? Wat deze Surface Pro bijzonder maakt is dat deze tablet met de Type Cover* is te upgraden naar een volwaardig 2-in-1 laptop. De processor en videokaart zijn snel genoeg voor lichte bewerkingen, terwijl je deze laptop natuurlijk ook voor jouw dagelijkse activiteiten kan gebruiken.

De Microsoft Surface Pro (2017) is geschikt voor het bekijken van films en series in full HD beeldkwaliteit. Bewerk zelf al jouw (vakantie)foto's of video's met deze laptop. Een 2K beeldschermresolutie is twee keer scherper dan Full HD wat zorgt voor een hoge beeldkwaliteit. Dankzij 8 GB werkgeheugen kan deze laptop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 15 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Het IPS-beeldscherm biedt een betere en realistischere kleurweergave, hoger contrast en een bredere kijkhoek. De snelle Intel Core i5 processor zorgt ervoor dat taken snel worden uitgevoerd, deze processor is geschikt voor het bewerken van foto's en video's. De laptop gaat tot wel 13 uur mee op een volle batterij en dankzij het zeer lichte gewicht van de laptop is deze geschikt om onderweg te gebruiken.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €989,-
Bij ons: €449,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop