x

Motorola Moto G4 16GB Dual Sim

€ 59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Motorola Moto G4 16GB Dual Sim

Beschrijving:
13 megapixel camera
5.5 inch Full-HD beeldscherm
16GB opslaggeheugen (Uitbreidbaar met Micro-sd)
octa core processor
Geschikt voor 4G

De Motorola Moto G van de vierde generatie is een smartphone met goede prestaties en een lange levensduur voor een scherpe prijs.Met een krachtige octa core processor en 4G mobiel internet maak je gebruik van de snelle technologieën. Daarbij is deze smartphone voorzien van 13 megapixel camera, een accu met een lange levensduur en een pure versie van Android 6.0 zonder onnodige apps. Laat je verleiden door deze vierde generatie Motorola Moto G met een gestroomlijnd ontwerp die moeiteloos in je broekzak past.

Neem schitterende foto’s op de Motorola Moto G met een 13 megapixel camera en snap leuke groepsfoto's met een 5 megapixel groothoek frontcamera. Dankzij deze groothoek in de frontcamera is het nog eenvoudiger om iedereen op de foto krijgen. Dankzij de dubbele LED-filter op de achterkant van het toestel komen ook foto’s in het donker beter uit.

Dankzij de 3000 mAh batterij houdt de batterij in deze Motorola Moto G het de hele dag vol en hoeft je toestel niet tussendoor aan de lader. Daarnaast ondersteunt dit toestel TurboPower oplaadtechniek, waardoor je je telefoon met slechts 15 minuten aan de lader tot 6 uur lang kunt gebruiken (deze lader wordt niet meegeleverd).

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop