x

Motorola Moto G7 Power 64GB

€ 109,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Motorola Moto G7 Power 64GB

Beschrijving:
6,24 inch Full HD+ scherm
12 en 5 megapixel camera's achter
64GB opslaggeheugen
snellaad functie
5000 mAh-accu

De Motorola Moto G7 combineert prima specificaties met een opvallend uiterlijk. De dubbele camera aan de achterkant lijkt nog het meest op een smiley, terwijl het Motorola logo prominent in de vingerafdruksensor is verwerkt. Dankzij de kleine inkeping en dunne schermranden langs het 6,24 inch Full HD+ scherm geniet je optimaal van je dagelijks dosis YouTube video's. Met de dubbele camera achterop (12 en 5 megapixel) maak je scherpe foto's. Dankzij de snellaadfunctie zit je batterij snel weer vol. Schakelen tussen je camera, WhatsApp en andere apps gaat snel en soepel dankzij 4 GB werkgeheugen.

Android 10 is de eerste (en laatste) grote Android-upgrade voor de Motorola Moto G7 Power. Motorola geeft toestellen in de Moto G-reeks één versie-upgrade, wat betekent dat de smartphone niet hoeft te rekenen op Android 11. Wel brengt Motorola voorlopig beveiligingsupdates uit voor de telefoon, wat ieder kwartaal gebeurt.

Dit product is in goede staat.getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €109,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop