x

N64 Chameleon Twist | Nintendo 64

€ 34,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

N64 Chameleon Twist | Nintendo 64

Beschrijving:
In deze 3D-platformgame kruipen spelers in de huid van een van de vier antropomorfe kameleons en reizen ze door zes themawerelden. De langwerpige tong van de kameleon kan worden gebruikt als wapen, een middel om gaten te overbruggen of als een manier om op platforms te springen. Zodra de tong is uitgerold, kan deze met behulp van de analoge stick in elke richting worden geleid. In een trainingsruimte met vijf kamers kunnen spelers de besturing oefenen. De game voor één speler omvat het doorlopen van voornamelijk binnenomgevingen, die elk uitmonden in een baasgevecht, terwijl je harten verzamelt om de gezondheid aan te vullen.

De hoofdrolspeler van het spel is een blauwe kameleon genaamd Davy die, nadat hij een konijn (dat sterk lijkt op het witte konijn van Lewis Carroll) in een magisch gat in de grond volgt, ontdekt dat hij een mensachtige vorm heeft aangenomen.

De plot betreft Davy of een van zijn vrienden, Jack, Fred of Linda, die door de zes landen van het magische portaal reist dat hij betreedt, in een poging een weg terug te vinden door het portaal en terug naar huis, hetzelfde konijn volgend dat hij ontmoette. voordat hij ter wereld kwam

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €34,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop