x

N64 Gauntlet Legends | Nintendo 64

€ 44,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

N64 Gauntlet Legends | Nintendo 64

Beschrijving:
In het verleden gebruikte een corrupte magiër genaamd Garm een ​​set Runestones om een ​​demon genaamd Skorne op te roepen. Skorne verpletterde Garm echter en zette zijn ziel gevangen in de onderwereld. Skorne, die de kracht van de Runestones vreesde, verspreidde ze over de vier rijken, zodat ze nooit tegen hem konden worden gebruikt. De speler(s) moeten de eindbazen van elk van de vier koninkrijken verslaan om de vier sleutels te bemachtigen die toegang geven tot de ontheiligde tempel en Skorne naar de onderwereld kunnen verbannen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €44,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop