x

NAD Cassette Deck 613

€ 99,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

NAD Cassette Deck 613

Beschrijving:
De belangrijkste kenmerken van de NAD 613 zijn: 2 koppen, digitale bandteller met 4 cijfers, automatische bandtypeselectie en geschikt voor normale, chromen en metalen banden met automatische equalizerselectie, transport met enkele kaapstander.

Niveaumeters die op de 613 worden gebruikt, zijn generieke digitale piek afleesmeters met meerkleurige indicatie om een ​​visueel verzadigingsniveau van de tape te geven. Dankzij de volledig logische transportbesturing die op de 613 wordt gebruikt, kan deze reageren op het geringste vingercontact voor een snelle en moeiteloze selectie van de transportfunctie.

Dolby C-type gebruikt in de 613 biedt 20 dB ruisonderdrukking boven ongeveer 1.000 Hz, een volledige verdubbeling van de hoeveelheid die wordt gegeven door B-type. Het Dolby HX PRO-systeem biedt nauwkeurige biascontrole tijdens het opnemen om vervorming te verminderen en de lineariteit in het hoge frequentiebereik te verbeteren, het resultaat is opgenomen geluid dat zeer trouw aan het origineel is. Het 19 kHz multiplex-pilootsignaal dat aanwezig is in FM-stereo-uitzendingen kan valse activering van het ruisonderdrukkingssysteem veroorzaken. Het schakelbare MPX-filter van de 613 filtert het pilootsignaal weg en zorgt voor een goede Dolby-verwerking van FM-stereoprogramma's.

NAD Frontloading stereo cassettedeck Model 613:
Type: 2-kops, enkel compact cassettedeck Tracksysteem
: 4-track, 2-kanaals stereo, Bandsnelheid: 4,8 cm/s
Koppen: 1 x opnemen/afspelen, 1 x wissen
Motor: 1 x DC-servo, 1 x DC-
tapetype: type I, Cr02, metaalruisonderdrukking
: B, C, HX Pro
Frequentiebereik: 30Hz tot 18kHz +/.3dB (metalen tape)
Signaal-ruisverhouding: 78dB (dolby C)
Wow en Flutter: 0,07%
Ingang: 80mV (lijn)
Uitgang: 0,5V (lijn)

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €99,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop