x

NDS Animal Crossing Wild World | Nintendo DS

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

NDS Animal Crossing Wild World | Nintendo DS

Beschrijving:
Inclusief doosje en handleiding.

Welkom in het vriendelijke dorp van Animal Crossing! Het dorp van iedere speler is uniek en je kunt zelf bepalen wat je er doet, en met welke personages je vriendjes wordt.

In tegenstelling tot andere spellen word je in Animal Crossing niet onder druk gezet om levels te halen, bepaalde scores neer te zetten of een complexe besturing te leren. Je speelt hoe je wilt, wannéér je wilt. Aan het begin van het spel krijg je bijvoorbeeld een huis en een hypotheek die je moet afbetalen, maar je kunt zelf bepalen hoe die hypotheek moet worden afbetaald. Je kunt meehelpen in de buurtwinkel, schattenjager worden, je vondsten aan het dorpsmuseum verkopen of geld verdienen door zelf ontworpen T-shirts te verkopen.

De tijd verloopt net zo snel als in de echte wereld, dus verschillende activiteiten en verrassingen vinden plaats afhankelijk van het moment van de dag. Keer regelmatig terug naar het dorp om speciale evenementen te ontdekken die alleen op bepaalde dagen plaatsvinden, zoals verjaardagen en andere feestdagen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop