x

NDS Mario & Luigi Bowsers Inside Story | Nintendo DS

€ 39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

NDS Mario & Luigi Bowsers Inside Story | Nintendo DS

Beschrijving:
De gevaarlijkste ziekte ooit teistert Mushroom Kingdom... Bereid je voor op een confrontatie met... de blorbs! De slachtoffers van deze ziekte lijden aan onstopbare opgeblazenheid en bijbehorende rondrolsymptomen. Dat is niet alleen hoogst ongemakkelijk maar ook nog eens uiterst vernederend. Gelukkig schiet het meest dynamische duo van het land te hulp. Mario en Luigi zijn vastbesloten de pandemie een halt toe te roepen.

Je moet in dit avontuur veel vechten, en dat is goed, want van vechten wordt je sterker. Voor elk gewonnen gevecht wordt je beloond met ervaringspunten. Als je een bepaald aantal punten hebt verzameld, ga je een 'level' omhoog, en verbeteren je eigenschappen. Er zijn allerlei verschillende eigenschappen, zoals Speed (snelheid) en Health (levensenergie).

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €39,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop