x

NES Dynablaster | Nintendo NES

€ 49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

NES Dynablaster | Nintendo NES

Beschrijving:
Bomberman wordt in deval gelokt voor vreselijke misdaden door Black Bomber. Nadat hij werd beschuldigd van het beroven van een bank, wordt Bomberman in de gevangenis gegooid. De missie van Bomberman is om te ontsnappen aan zijn gevangeniscel en de zwarte bommenwerper voor het gerecht te brengen.

Het spel volgt de klassieke Bomberman-formule en is gebaseerd op de videogame Bomberman uit 1990. Spelers controleren Bomberman, die zich in een kamer vol blokken en vijanden bevindt en bommen moet plaatsen om de blokken en vijanden te vernietigen. Verschillende blokken bevatten power-ups (zoals blast radius-verbeteraars of zekeringverkorters) en één in elk niveau bevat een deur, waardoor Bomberman naar een hoger niveau gaat.

Dynablaster is een naam die is gegeven aan de Europese releases van vier verschillende games van de Bomberman-franchise:
Bomberman (TurboGrafx-16, MS-DOS, Amiga en Atari ST)
Bomberman (Arcade)
Bomberman II (NES)
Atomic Punk (Game Boy)
Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop