x

NGBA Jazz Jackrabbit Nintendo GameBoy Advanced

€ 39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

NGBA Jazz Jackrabbit Nintendo GameBoy Advanced

Beschrijving:
Pas op - Jazz Jackrabbit is in de stad. Dit kleine konijntje - met een heel groot geweer - is op een missie. Jazz moest prinses Eva Earlong van Carrotus redden, die gevangen was genomen door zijn aartsvijand Devan Shell. Jazz Jackrabbit  was uitgebracht door Epic Games in 1994 voor DOS-computers.
De versie van Jazz Jackrabbit voor de Game Boy Advance (GBA), uitgekomen in 2002, was ontwikkeld door Game Titan en uitgegeven door Jaleco, onder licentie van Epic Games. Het uiterlijk van Jazz werd veranderd, hij droeg geen bandana meer om zijn hoofd en de rugzak en polsbandjes waren eveneens verdwenen. Het grote blauwe geweer werd vervangen door normale wapens. Eva Earlong is volledig verdwenen uit het spel en Devan Shell, die meer deed denken aan Darth Vader, kreeg de naam Dark Shell.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €39,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop