x

Nieaf-Smitt NI L204 Lichtsterktemeter

€ 59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nieaf-Smitt NI L204 Lichtsterktemeter

Beschrijving:
De uiterst compact gevormde Nieaf-Smitt lichtsterkte meter NI L204 is een zeer gebruiksvriendelijke meter met ingebouwde sensor. Hierdoor is meter met één hand te bedienen.

De gemeten waarde kan in zowel Lux als Fc (Footcandles) worden aangeduid. Het maximale meetbereik is respectievelijk 200.000 lux of 20.000 Fc, waardoor in vrijwel alle situaties gemeten kan worden.

De Nieaf-Smitt lichtsterkte meter NI L204 beschikt over diverse Hold-functies, zoals Data Hold en Max Hold. Eventuele invalshoeken worden automatisch gecorrigeerd. Het ruime display geeft naast de gemeten waarde en grootheid aan in welk bereik wordt gemeten én indien er een te lage batterijspanning is.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €135,-
Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop