x

Nieuw! Ps4 Gran Turismo Sport

€18,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nieuw! Ps4 Gran Turismo Sport

Beschrijving:
Gran Turismo Sport (No DLC)
HIER WORDT GESCHIEDENIS GESCHREVEN
Ontdek de razendsnelle toekomst van racegames.

ONTDEK DE SPANNING EN SENSATIE VAN DE AUTOSPORT OPNIEUW
De bekroonde realistische racesimulatorgames scheurt voor de eerste keer op. Bereid je voor op razendsnelle actie waar je adrenaline van gaat stromen.

De FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) zit dit keer samen met Polyphony Digital aan het stuur, die een scherp afgestelde, toegankelijke game hebben ontwikkeld voor zowel de beginners als de echte autofanaten.

Zet je schrap voor twee online-kampioenschappen. Vertegenwoordig je eigen land in de Internationale Cup en race namens je favoriete fabrikant in de Merkencup.

Kun jij een historische overwinning behalen in de eerste videogame die officieel wordt erkend als een deel van de autosport?

DE BESTE WAGENS TER WERELD
Iedere auto is tot in de puntjes digitaal nagemaakt. Of het nu gaat om de binnenkant van de koplampen of het stiksel van de stoelen, het team van Polyphony Digital Inc. heeft elk voertuig met dezelfde passie benaderd als de makers van de echte auto's.

Het volledige aanbod bestaat uit 140 auto's. Dankzij de combinatie van wedstrijdauto's en productiewagens komen alle autoliefhebbers aan hun trekken.

EEN SNUFJE FANTASIE
Vision Gran Turismo gaf 's werelds autofabrikanten de kans om fantasieauto's te ontwerpen en tot leven te wekken in de virtuele wereld van Gran Turismo 6. Dit project wordt voortgezet in Gran Turismo Sport.

REALISTISCH, NIET MOEILIJK
Net zoals bij het rijden in een echte auto, kun je het voertuig in de game besturen met nog betere controle over de besturing. Hoewel hij gebaseerd is op de principes van de allereerste Gran Turismo, is de nieuwe physics engine aanzienlijk verbeterd waardoor zowel beginners als experts ermee uit de voeten kunnen.

De basisvaardigheden zoals remmen en bochten maken kun je vanaf het begin onder de knie krijgen, waardoor ook nieuwkomers aan de slag kunnen met de game.

ECHTE LOCATIES
Dankzij de populariteit van de vele circuits in vorige Gran Turismo-games, inclusief de Nürburgring Nordschleife, worden er in Gran Turismo Sport nieuwe circuits toegevoegd die nooit eerder speelbaar waren. Hieronder vallen de legendarische 'Tokyo Expressway' en de ovaal van een halve mijl, de 'Northern Isle Speedway'.

In totaal zijn er in Gran Turismo Sport 19 circuits speelbaar met 27 layouts waardoor je overal kunt racen, van een Japanse stad tot de Mexicaanse grens.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €18.99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop