x

Nikon 1 J2 Systeemcamera met Nikon 1 11-27.5 mm Nikkor Objectief

€ 139,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nikon 1 J2 Systeemcamera met Nikon 1 11-27.5 mm Nikkor Objectief

Beschrijving:
De Nikon 1 J2 is voorzien van een 10.1 megapixel CMOS sensor die nauw samenwerkt met de EXPEED 3 beeldprocessor. De eenvoudige bediening, het heldere menu en het hoge resolutie 3.0" TFT LCD display maken het u gemakkelijk om foto's en video's te maken. Naast de automatische opnamestand heeft u de mogelijkheid om het plezier van fotograferen te beleven door te spelen met het diafragma of de sluitertijd.

Het scherpstelsysteem herkent wat u aan het vastleggen bent. Zo schakelt hij automatisch over naar de juiste scherpstelstand op het moment dat uw onderwerp beweegt, als er weinig licht is of als het onderwerp juist niet in beweging is. Bewegende onderwerpen kunt u met een snelheid van 10 beelden per seconde vastleggen op de gevoelige plaat of filmen in slowmotion. Ook biedt de ingebouwde flitser van de 1 J2 uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een portret met tegenlicht of als u een foto wilt maken van een ruimte met weinig licht. Maak panorama's, maak foto's in de nacht en bewerk foto's door filters of effecten toe te passen op foto's

Kenmerken:
Razendsnelle beeldverwerking met de EXPEED 3-beeldprocessor.
Schakel de camera gemakkelijk in door aan de lens te draaien.
Leg je onderwerp haarscherp vast met het hybride autofocus-systeem.
Type beelddefinitie ondersteuning Full HD (1080p)
Beeldstabilisatie
ISO-gevoeligheid 3200
Effectief aantal megapixels 10,1 MP
Maximaal aantal foto's per seconde 60 fps
Type geheugenkaart SD

Nikon 11-27.5 mm objectief.
Het 2,5 x zoombereik van de Nikon 11–27,5 mm dekt de meeste alledaagse situaties, terwijl het zeer platte objectief gewoon op de camera kan blijven als je het in een broekzak of jaszak stopt.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €139,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop