x

Nikon Coolpix S4000 12 MP Digitale Camera

€29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nikon Coolpix S4000 12 MP Digitale Camera

Beschrijving:
De Coolpix S4000 is een kleine compactcamera die je makkelijk in je broekzak kunt stoppen. Er zitten maar vier knoppen op de camera: een om het toestel aan- en uit te schakelen, de ontspan- en zoomknop aan de bovenkant en twee knoppen op de achterzijde om te switchen tussen de verschillende functies. De rest van de bediening gebeurt via het touchscreen menu, waarmee deze editie uit de Coolpix-serie zich onderscheidt ten opzichte van een hoop andere compactcamera's.

De Coolpix S4000 heeft 12 megapixels en een groothoeklens met vier keer optische zoom. Op de achterkant zit een 3.0 inch LCD-scherm, waar eigenlijk alles op gebeurt. Het menu raadpleeg je door op de knoppen op het scherm te drukken.

Achttien creatieve standen geven je de mogelijkheid een bepaalde situatie te definiëren, zoals portret, landschap, actie of vuurwerk. Leuk is de glimlachherkenning. Op die stand neemt de camera pas een foto als degene lacht. Je moet daarvoor wel de ontspanknop vasthouden.
Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop