x

Nikon D300 Body | Spiegelreflexcamera

€ 149,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nikon D300 Body | Spiegelreflexcamera

Beschrijving:
Kenmerken:
12,3 megapixel DX-formaat CMOS-beeldsensor .
Continuopnamen van 6 bps (8 bps bij fotograferen met het optionele MB-D10 battery pack).
ISO 200-3200
EXPEED beeldverwerkingssysteem met 14-bits A/D-conversie en 16-bits beeldverwerking voor prachtige toonovergangen.
Het geavanceerde systeem voor onderwerpherkenning gebruikt de camerasensoren voor lichtmeting en autofocus voor nauwkeurige opnamen en haarscherpe beelden.
Multi-CAM3500DX 51-punts AF-systeem . De opties voor 9-punts, 21-punts en 51-punts dekking kunnen afzonderlijk worden geselecteerd en ingesteld.
Snelle respons met een opstarttijd van circa 0,13 seconde en een ontspanvertraging van circa 0,045 seconde.
Beeldinstelling vereenvoudigt beeldverwerking in de camera dankzij de mogelijkheid om vóór de opname aangepaste beeldparameters op te geven voor verscherping, contrast, helderheid, tint en verzadiging in verschillende kleurstanden.
3-inch VGA LCD-monitor met 920.000 pixels en een grote kijkhoek van 170 graden.
Livebeeld met autofocus voor het kadreren van foto's met behulp van de LCD-monitor. De camera ondersteunt twee standen: Uit de hand en Statief.
Actieve D-Lighting biedt prachtige beelden met hoog contrast dankzij automatische tooncorrectie op het moment van opname.

De D300 biedt de technologie en prestaties van de D3 in een compacte DX-formaat camerabody. De 12,3-megapixel CMOS-sensor is uitgerust met een zelfreinigend systeem voor stofverwijdering en biedt een resolutie die geschikt is voor zowel commerciële als gewone foto's. Het EXPEED-beeldverwerkingssysteem ondersteunt een ongekende opnamesnelheid van 6 bps bij gevoeligheden tot ISO 3200 en levert prachtige toonovergangen. Het geavanceerde systeem voor onderwerpherkenning produceert voortreffelijke beelden en wordt ondersteund door Nikon’s 51-punts AF-systeem, dat zorgt voor een brede dekking en een hoge gevoeligheid bij weinig licht. Selecteerbare beeldinstellingen, waarmee beelden eenvoudig in de camera kunnen worden verwerkt, verkorten de bewerkingstijd na opname en het high-definition 3-inch LCD-venster biedt naast twee standen voor livebeeld een HDMI-video-uitgang.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €149,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop