x

Nikon D5000 | Nikon 28-80mm | Spiegelreflex Camera

€ 149,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nikon D5000 | Nikon 28-80mm | Spiegelreflex Camera

Beschrijving:
Aantal clicks: 4.858

De Nikon D5000 is een spiegelreflexcamera met de kwaliteiten van een professionele SLR en het gebruiksgemak van een compactcamera.

Niet alleen ú krijgt een introductie in de wereld van de SLR. Nooit eerder was er een Nikon SLR met een kantelbaar LCD-scerm met Live View. Je schiet foto's vanuit de meest onmogelijke hoeken. Draai het scherm naar je toe en maak een foto terwijl je de camera boven de grond houdt. Je hoeft nooit meer door het stof te kruipen, of op de schouder van je buurman te zitten. Kruip je toch liever over de grond? Het geïntegreerde stofverwijderingssysteem houdt het stof buiten en beschermt de 12,3-megapixel DX-formaat CMOS-beeldsensor efficiënt. De grote beeldsensor en hoge ISO-gevoeligheid nodigen uit om ook eens buiten het veilige automatische kader te stappen. Je kunt kortere sluitertijden gebruiken, zodat je bij weinig licht geen flits hoeft te gebruiken. De sfeer wordt zo veel beter gevangen. En om deze sfeer nog eens extra te benadrukken heeft de Nikon D5000 zes instellingen beschikbaar. Picture Controles heeft keuze uit: Standaard, Levendig, Neutraal, Monochroom, Portret en Landschap.

SLR met HD-filmfunctie
Je legt bewegende beelden vast in 1280 x 720p met 24 beelden per seconde. De ingebouwde microfoon maakt van deze SLR een volledig werkende camcorder. Een videocamera met de voordelen van de hoogwaardige technologie in de D5000. De lens is dus ook erg belangrijk, want dit bepaald het beeld en bereik. De AF-S en AF-I NIKKOR-objectieven staan bekend om hun scherpte en schitterende kleurreproductie. Bij het gebruik van de filmfuctie is Live-view bijzonder welkom. Vooral wanneer de camera op een statief staat, is het bepalen van de compositie een stuk gemakkelijker. Om de beelden al even spectaculair terug te kijken is de Nikon D5000 compatibel met HDTV. Bekijk de foto's en filmpjes in het grootst mogelijke formaat en kwaliteit.
Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Bij ons: €149,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop