x

Nikon D5000 Spiegelreflexcamera | Nikkor 18-55mm Objectief

€199,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nikon D5000 Spiegelreflexcamera | Nikkor 18-55mm Objectief

Beschrijving:
De amateurfotograaf neemt tegenwoordig geen genoegen meer met een compactcameraatje. En waarom ook, als Nikon met een spiegelreflexcamera komt die de kwaliteiten heeft van een professionele SLR en het gebruiksgemak van een compactcamera. De Nikon D5000 is een instapmodel die je verwent met een wel erg aantrekkelijke introductie in de wereld van de fotografie. Het EXPEED-beeldverwerkingssysteem is ook in Nikon's High-end camera's verantwoordelijk voor kwaliteit en snelheid. De camera is dus gemakkelijk in staat om het gekozen moment ook direct op de gevoelige plaat te knallen. Voor de scherpstelling maak je gebruik van een uiterst precies 11-punts AF-systeem. De ideale scherpstelpunten worden in een enorme snelheid bepaald, zodat de snelle actie op de gevoelige plaat staat, vóór het moment voorbij is. Vier AF-veldstanden, waaronder Gezichtprioriteit-AF, helpen je bij situaties waar het onderwerp zich onvoorspelbaar beweegt. De frustratie van een mislukte foto kan je dus al in het verleden laten.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €199,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop