x

Nikon D80 Body | Spiegelreflex Camera

€ 79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nikon D80 Body | Spiegelreflex Camera

Beschrijving:
Nikon heeft met de D80 wederom een uiterst krachtige en geavanceerde spiegelreflexcamera gepresenteerd voor zowel de professionele als beginnende fotograaf. Met een 10.2 Megapixel DX-formaat bent u verzekerd van haarscherpe foto's in het grootste detail. Het naderhand bijwerken of uitsnijden van uw foto's is hiermee eveneens mogelijk en geeft u zodoende volledige vrijheid en flexibiliteit. Naast de hoge resolutie wordt de kwaliteit van uw beelden flink opgeschroefd door Nikon's eigen beeldverwerkingsengine, de geavanceerde automatische witbalans en de innovatieve D-Lighting techniek.

Snelheid is altijd al één van de aspecten geweest waar Nikon haar faam mee bereikt heeft. Zo ook met de Nikon D80 welke uitstekend geschikt is voor actiefotografie. De Continuous Shooting functie behaalt een snelheid van 3 beelden per seconde met reeksen van maximaal 100 JPEG foto's of 6 afbeeldingen in het ongecomprimeerde RAW-formaat. Minder gunstige lichtomstandigheden worden gecompenseerd middels de 3D-kleurenmatrixmeting II techniek of in extremere gevallen met de ingebouwde pop-up flitser. Het scherpstellen gaat zeer nauwkeurig door de 11-punts Auto Focus.

De Nikon D80 wordt verwend met een extra heldere display met een afmeting van 2,5 inch waarop u alle foto's kristalhelder kunt bekijken. De gebruiksvriendelijke interface treft u hier ook op aan waarop u zonder moeite alle belangrijke instellingen kunt doorlopen en de belangrijkste informatie kunt zien. Uw foto's worden opgeslagen op een optionele SD geheugenkaart welke de beelden zeer snel wegschrijft. Uw beeldresultaten worden makkelijk naar de computer verzonden middels de snelle USB 2.0 verbinding. De Nikon D80 is uit te breiden met een groot assortiment (DX) Nikkor objectieven en de krachtige Speedlight flitsers.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop