x

Nintendo 3DS Yoshi's Woolly world

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nintendo 3DS Yoshi's Woolly world

Beschrijving:

Word creatief met Poochy en Yoshi

Ontdek een ambachtelijke wereld die barst van creativiteit, terwijl je Yarn Yoshi of Yarn Poochy begeleidt door slimme stadia. Ontrafel geheimen, gooi garen om te weven en wordt groter met wollige transformaties.

Het is een gekkenhuis van kralen in de nieuwe Poochy fasen: vermijd stompen, brij besneeuwde paden, jaag op Lakitu en ontgraaf verborgen paden en artikelen. Het zoeken van geheimen is altijd een charme in Mellow Mode, dankzij de nieuwsgierige Poochy Pups. Terwijl je verzamelobjecten vindt, zul je belongingen ontgrendelen, van extra stappen tot nieuw figuur Yoshi. Je kunt ook ontwerpen en spelen als je eigen Yarn Yoshi, of het delen met vrienden via de StreetPass-functie! Wanneer je een pauze wilt, neem je een kijkje in de levens van Yarn Poochy en Yarn Yoshi in 30 hilarische stop-motion shorts. Het is tijd voor creativiteit!


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29.99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop