x

Nintendo Wii Mini Zwart Rood | Controller Wit

€ 49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nintendo Wii Mini Zwart Rood | Controller Wit

Beschrijving:
De Wii Mini is kleiner dan het originele Wii-systeem, en is uitgevoerd in mat zwart met een rode rand. Inclusief witte controller.

Het Wii mini-systeem kan niet worden verbonden met het internet en ondersteunt geen online-functies in spellen, waardoor de online multiplayer die in sommige games zit niet kan gebruikt worden. Geen nood echter, de meeste Wii games zij het leukst wanneer je ze samen met je vrienden op één tv speelt. Het systeem is compatibel met Wii-software en de meeste Wii-accessoires. Het Wii mini-systeem is niet compatibel met Nintendo GameCube-speldisks of -accessoires. Tevens bezit het systeem bezit geen component aansluiting meer, waardoor de console enkel via een composiet of scart kabels kan worden aangesloten.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop