x

Nintendo DS Lite Roze

€24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nintendo DS Lite Roze

Beschrijving:
Dankzij zijn opvallende features, zoals een touchscreen, ingebouwde microfoon en draadloze communicatie, zijn spellen voortaan te besturen via aanraking of stemcommando. Vaak komen de vertrouwde actieknoppen en de D-pad er niet eens meer aan te pas.

Elke Nintendo DS Lite is, net als de originele DS, uitgerust met het gratis softwareprogramma PictoChat. Met dit programma wisselen gamers razendsnel draadloos persoonlijke tekstboodschappen of zelfs tekeningen uit naar andere DS-bezitters tot op een afstand van dertig meter. Ook gezamenlijk spelen verloopt vlotjes over WiFi. Willen jullie bijvoorbeeld graag met z'n allen gamen over een dergelijke system link? De draadloze communicatiefunctie maakt het mogelijk om met een hele groep spelers gebruik te maken van slechts één enkele cartridge, dankzij de handige wireless DS Download-optie.

Compatible met GBA-games
De Nintendo DS Lite is afgewerkt met twee stereoluidsprekers en een ingang voor eventuele oordopjes. Plug hier een 3,5mm-hoofdtelefoon in en geniet volop van weergaloos stereogeluid zonder de omgeving lastig te vallen. Verder beschikt de compacte handheld over twee cartridge slots, één voor Nintendo DS- en één voor Game Boy Advance-spellen. Dit laatste betekent dat de Nintendo DS Lite ook bedoeld is om GBA-games mee te spelen.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met
de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop