x

Nintendo Wii Sports

€ 11,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nintendo Wii Sports

Bereid je voor en spring midden in de actie met dit succesvolle sportspel, waaraan je al verslaafd raakt voordat je met een rennisracket hebt kunnen slaan!

Sports bevat maar liefst vijf verschillende sporten die dankzij de afstandsbediening (niet meegeleverd) op intuïtieve en realistische wijze gespeeld kunnen worden. In Tennis grijpen spelers de afstandsbediening als een tennisracket en zwaaien erop los. Het spel registreert forehands, backhands, volleys, lobs, effectballen, spin en kracht, afhankelijk van hoe snel je zwaait en met welke hoek. In Baseball pak je de afstandsbediening vast als een honkbalknuppel en sla je snelle ballen van het terrein af in een honkbalwedstrijd.

In Golf loop je naar de tee, houd je de afstandsbediening vast als een golfclub en zwaai je op een natuurlijke manier om de bal op de green te krijgen. In Bowling bewegen spelers de afstandsbediening als een bowlingbal omhoog en zwaaien vervolgens met hun arm om de bal naar voren te laten rollen. In Boxing kunnen spelers hun tegenstanders ontwijken, misleiden en op een stel rake klappen trakteren.

Spelers kunnen hun eigen personages invoeren in het spel en ze opstellen tegen de personages van hun vrienden voor een persoonlijke wedstrijd. Worden spelers beter in het spel dan worden hun personages bekwamer, zodat ze precies kunnen zien hoeveel vooruitgang ze inmiddels geboekt hebben. Of je nu een sportveteraan of een nieuweling bent, Sports zorgt ervoor dat je wilt blijven spelen! :Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €11,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop