x

Nintendo Wii U Console 32GB | Gebruikte Staat

€ 109,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Nintendo Wii U Console 32GB | Gebruikte Staat

Beschrijving:
De Wii U is een fantastische console met tientallen geweldige games die je erop kunt spelen. Games als Super Mario Maker, Donkey Kong Country Tropical Freeze, Super Mario 3D World en Pikmin 3 zijn echt geweldig, en er zijn nog veel meer games die het spelen waard zijn.

Het unieke aan de Wii U is de touchscreen op de controller, waarmee sommige games gebruik kunnen maken van asymetrische multiplayer zoals New Super Mario Bros. U en Mario Party 10.

De Wii U speelt ook alle Wii games en gebruikt het dezelfde controllers, waardoor de Wii U nog een betere aankoop is, omdat je toegang hebt tot de games van 2 consoles.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €109.99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop