x

Numark NV Type 1 All in One DJ Controller

€ 279,99

€ 339,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Numark NV Type 1 All in One DJ Controller

Beschrijving:
Deze DJ controller beschikt over 4 uitgebreide kanalen binnen Serato DJ en twee 4.3 inch full-color virtual deck displays waarop de spelende decks, FX, cue points, waveforms en meer te zien is. Het grote voordeel van ingebouwde schermen is dat DJ's kunnen draaien zonder constant naar het beeldscherm van een laptop te krijgen. Het resultaat hiervan is veel meer contact met het publiek.

De Numark NV DJ controller heeft een 1 op 1 integratie met Serato DJ. Deze professionele DJ software beschikt over 4-decks controle, uitgebreide professionele effecten, een ingebouwde sampler en nog veel meer. Onder de jogwheels bevinden zich 2x8 pads met maar liefst 10 verschillende pad modes. Deze pads kunnen onder andere ingezet worden om hot cues of cue loops te bedienen, auto loops, handmatige loops of loop rolls te triggeren, de (velocity gevoelige) sampler aan te sturen of het slicer-effect toe te passen.

Deze Numark NV heeft een aantal interessante Numark-style DJ effecten. Zo kunnen Trigger FX/Touch Rolls toegepast worden alsmede Filter Rolls en Filter FX. Deze unieke effecten zijn op geen ander merk DJ controller terug te vinden! Om precies te kunnen mixen is deze DJ controller uitgerust met twee lange en stevige pitch faders. Eventueel is er ook de mogelijk om tracks direct gelijk te stellen middels de tempo sync functie.
Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €339,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop