x

OnePlus 10T 5G 128GB

€ 349,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

OnePlus 10T 5G 128GB

Beschrijving:
6.7 inch AMOLED scherm
verversingssnelheid 120Hz
50 megapixel camera, 4k videokwaliteit
128 GB opslaggeheugen
4800 mAh accucapaciteit

De OnePlus 10T is een razend snelle smartphone dankzij de Snapdragon 8 Plus Gen 1 processor. Hierdoor gebruik je dit toestel voor de zwaarste apps en 3D games. Ook schakel je soepel tussen verschillende apps. Je kijkt films en series in hoge kwaliteit op het scherpe full hd AMOLED scherm. Het beeldscherm ververst 120 keer per seconde, waardoor bewegingen tijdens scrollen en games er vloeiend uitzien.

Achterop de smartphone zitten drie camera's van prima kwaliteit. Met de groothoeklens passen ook grote gebouwen en weidse landschappen op de foto.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden

Prijs elders/nieuwprijs: €502,-
Bij ons: €349,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop