x

Panasonic Lumix DMC-G80 | 14-140mm Objectief | 1.5 Jaar Garantie

€ 499,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Panasonic Lumix DMC-G80 | 14-140mm Objectief | 1.5 Jaar Garantie

Beschrijving:
De Panasonic Lumix DMC-G80 is de laatste uitbreiding in het Lumix G-assortiment van Panasonic. De Lumix DMC-G80 is een systeemcamera. Een stijlvolle camera welke garant staat voor mooie foto’s. Een mooie functie die in deze camera huist is de zogenoemde Focus Stacking. Met deze functie voegt de camera de door u gekozen focuspunten samen tot 1 foto. In deze foto kunt u dan kiezen welk scherptepunt u wilt gebruiken voor de optimale scherpte/diepte.

Met de 4K burst foto functie, schiet je 30 foto’s per seconde. Na het schieten krijg je een tijdbalk waarin alle foto’s zichtbaar zijn. Uit de geschoten foto’s kun je dan de beste foto kiezen die het beste past bij het doel. Neem als voorbeeld een springfoto. Na de keuze worden de overige foto’s weer verwijderd zodat u niet met overbodige foto’s blijft zitten die weer geheugen vreten.

De Lumix DMC-G80 levert dankzij de vernieuwde 16 Megapixel 4/3“ live MOS sensor geweldig heldere en gedetailleerde opnames.

De OLED view finder voorkomt reflecties tijdens het fotograferen.
Je gebruikt de veelzijdige 14-140mm zoomlens met beeldstabilisatie onder andere voor portret-, natuur- en landschapsfotografie.
Omdat de camera en lens stof- en spatwaterdicht zijn, neem je ze probleemloos mee bij slechte weersvoorspellingen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: tot en met 29-04-2024

Prijs elders/nieuwprijs: €695,-
Bij ons: €599,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop