x
Sale -18%

Panasonic Professionele Boormachine Slagmoersleutel Set

€229,99

€279,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Panasonic Professionele Boormachine Slagmoersleutel Set

Beschrijving:
Panasonic Boormachine Set bestaande uit:

Panasonic schroefboormachine EY7451 voor professioneel gebruik, met een uniek ergonomisch ontwerp dat de prestaties verhoogt. Compact en lichtgewicht, maar opgewassen tegen het zware werk. Dankzij IP56 classificatie water-en vuilafstotend waardoor de machine te gebruiken is in barre omstandigheden. De EY7451 is een allround machine voor professionele gebruikers die behoefte hebben krachtig professioneel gereedschap. Sensorbewaking van batterijcellen, bescherming tegen oververhitting en diepontlading waardoor u veilig en continu kunt werken. Elektronica, schakelaar en de batterijen zijn beschermd tegen het binnendringen van stof en water en zorgen voor een lange levensduur onder zware omstandigheden.
Inclusief 2x 18V 3 Ah Li-Ion accu's

Panasonic EYC105LR 14,4V "TOUGH TOOL IP"  Slagmoersleutel . . De EYC105LR ToughIP-lijn van accugereedschap van Panasonic biedt ongekende prestaties in natte of stoffige omstandigheden. Elk gereedschap in deze lijn behaalde een IP56-classificatie van de IEC voor stof- en waterbestendigheid. De 1/2 "14,4 V Li-Ion Drill Driver (LE-model) is ideaal voor klussen in krappe of besloten ruimtes.
Drie niveaus van slagkracht. - Compact Grootte slechts 6-1 / 2 "lengte. - Lichtgewicht met een gewicht van iets meer dan 3 lbs. - Hoog vermogen met maximaal 1.640 in. Lbs. koppel. - Instelbare koppelniveaus voor een nette afwerking. - Borstelloze motor zorgt voor een langere standtijd.
Inclusief 2x 14.4V 3,3 Ah Li-Ion accu's

Originele Panasonic acculader

Koffer.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €279,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop