x

Philips Izzy Link BM50 Bluetooth Speaker

€ 49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Philips Izzy Link BM50 Bluetooth Speaker

Beschrijving:
Wil je een multiroom systeem creëren zonder een router of app te gebruiken? Dan is de Philips izzy BM50 iets voor jou. Deze Bluetooth speaker maakt deel uit van het Philips izzy multiroom systeem. Met 1 druk op de Group knop koppel je meerdere izzy speakers aan elkaar. De speaker maakt geen gebruik van je wifi netwerk, maar creëert zijn eigen netwerk. Verspreid maximaal 5 apparaten door je huis, stop een cd in de speler en speel in alle kamers hetzelfde nummer af. Met een vermogen van 40 watt vult de speaker elke ruimte moeiteloos met geluid. Hierdoor maakt het niet uit of je hem in een kleine slaap- of grote woonkamer plaatst.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop