x

Philips WelcomeEye Compact Video Deurbel | Intercom | Nieuw

€ 139,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Philips WelcomeEye Compact Video Deurbel | Intercom | Nieuw

Beschrijving:
De Philips WelcomeEye compact intercom met camera is een eenvoudig te bedienen video intercom. Deze bestaat uit een buitenunit en een binnenscherm. De twee apparaten zijn bedraad met elkaar verbonden door een 2-aderige kabel (LET OP! deze wordt niet meegeleverd). Plaats deze maximaal 120 meter van elkaar. Het 4.3 inch binnenscherm met een 480x272 pixels resolutie (zeer hoge beeldkwaliteit) wordt gevoed door de meegeleverde adapter. Deze voorziet tegelijkertijd de buitenpost van stroom. Het kleurenaanraakscherm heeft een touch panel aan de onderkant, waardoor je ook automatisch een deur of poort kunt openen. Zowel het verwisselbare naamplaatje als de beldrukker zijn verlicht. De ingebouwde camera neemt hoge kwaliteit beelden op met een 100 graden kijkhoek. Door de microfoon en luidsprekers is het mogelijk live te communiceren met je bezoekers. Ook in het donker neemt de camera met infrarood LED's eenvoudig kleurenbeelden op tot wel 2.5 meter afstand. De buitenunit is gemaakt van roestvrij staal en is IP44-gecertificeerd, waardoor deze waterdicht is. Bevestig het ultra platte binnenscherm aan een muur met behulp van de muursteun. Selecteer één van de 6 melodieën en stel het volume naar wens, met een max van 85 dB.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €229,-
Bij ons: €139,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop