x

Playstation 3 160GB Spelcomputer

€ 49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Playstation 3 160GB Spelcomputer

Beschrijving:
PlayStation 3 Slim systeem - 160 GB
Afspelen van Blu-ray-films (BD) in HD
Inclusief draadloze controller, DUALSHOCK
Incl. alle kabels

De Sony PlayStation 3 slim heeft een 320 GB harde schijf (HDD). De interne architectuur van de Playstation 3 Slim is geoptimaliseerd. Allerlei onderdelen, van het voedingsapparaat tot het koelmechanisme, zijn helemaal opnieuw vormgegeven, waardoor een veel slankere en lichtere console is ontstaan ten opzichte van de voorgaande PlayStation 3. Daarnaast is het energieverbruik teruggebracht. Hierdoor blijft het systeem koeler en maakt de ventilator aanzienlijk minder geluid.
In tegenstelling tot de PlayStation 2, worden de spellen niet op dvd maar op blu-raydisk (BD) uitgegeven. De PlayStation 3 werkt met bd-rom-discs, waar ongeveer zes keer zoveel informatie op past als op een dvd, ongeveer 50 gigabyte. Met extra lagen past er ongeveer 200 GB op. Blu-raydisk is intussen al als opvolger van de dvd gebleken. Vanwege de hogere opslagcapaciteit past er veel meer data op, en daardoor is het mogelijk om er speelfilms op te zetten van high definition-kwaliteit (HD), maar ook spellen van hogere kwaliteit.
Dankzij blu-ray kan men door de capaciteit hogere kwaliteit geluid op de PS3 krijgen, zoals DolbyTrue HD en DTS HD. 7.1.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren