x

Playstation 3 Phat 40GB

€39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Playstation 3 Phat 40GB

Beschrijving:
Playstation 3 Phat 40GB
Afspelen van Blu-ray-films (BD) in HD

De PlayStation 3 draait niet alléén om gamen, het is een compleet multimedia-apparaat, met een Blu-ray schijfeenheid die alle formaten afspeelt, die jij je maar kan bedenken! Kijk films op Blue-ray disc's en geniet van High Definition beeld(1080p) met een geluid dat realistisch herdefinieert met 7.1 channel surround geluid. De harde schijf van maar liefst 80 GB maakt het mogelijk om je foto's, video's en muziek op je PlayStation 3 op te slaan.

Het design van de PlayStation 3 Phat is fors, maar wel zeer gedetailleerd waardoor de kwaliteit er vanaf afstraalt. De grootte van de harde schijf is een belangrijke afweging bij de aankoop van een PlayStation 3. Ben jij een casual gamer en speel je af en toe een spel dan is veel geheugen overbodig. Gebruik je de PlayStation 3 voor meer dan alleen games dan is meer geheugen aan te raden. Sommige games eisen een bepaald aantal GB om gespeeld te worden.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Bij ons: €39,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop