x

Powerfix Endoscope Cam PEKW 8A1

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Powerfix Endoscope Cam PEKW 8A1

Beschrijving:
Met de app "Powerfix PEKW 8 A1" kunt u de endoscopische camera eenvoudig vanaf uw smartphone bedienen . U kunt niet alleen het camerabeeld live op uw smartphone bekijken, u kunt het beeld ook draaien, snapshots maken, video's opnemen, de lijst met snapshots en video's bekijken, etc.
De endoscopische camera stuurt het beeld via wifi naar je smartphone. Dit betekent dat je wifi op je smartphone moet activeren om de beelden weer te geven van de endoscopische camera.

Nadat u de app op uw smartphone heeft geïnstalleerd, gaat u als volgt te werk om de endoscopische camera met uw smartphone te verbinden .
U hoeft de apparaten maar één keer te koppelen. Uw smartphone "onthoudt" de endoscopische camera en maakt er automatisch verbinding mee wanneer WiFiop de smartphone is ingeschakeld , en de endoscopische camera is ingeschakeld en u de app "Powerfix PEKW 8 A1" start

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop