x

Prefer OC-501 Microfoon

€24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Prefer OC-501 Microfoon

Beschrijving:
Prefer OC-501 condensator Microfoon.

Condensator micrfofoons zetten het geluid om in electriciteit via een condensator. De condensator bestaat uit 2 electrisch geladen platen met daartussen een luchtlaag. Een van deze platen, het membraan reageert op de luchtdruk waardoor het voltage van de electrische lading tussen de 2 platen veranderd gelijk de luchtdruk. Het membraan van een condensatormicrofoon is een extreem dun plaatje dat vaak met goud of zilver bekleed is voor de geleiding van de stroom.

Omdat het membraan van de condensator microfoon in tegenstelling tot het membraan bij de dynamische microfoon niet vast zit is deze vele malen lichter dan bij de dynamische microfoon. Dit zorgt ervoor dat het geluid veel nauwkeuriger kan worden doorgeven.
Condensator microfoons hebben dan ook een veel snellere respons op geluiden en zijn in staat hoge frequenties weer te geven tot ver boven het menselijk gehoor.

Tevens is de dynamiek van een condensator veel beter dan die van een dynamische microfoon. Dit wil zeggen dat de verschillen tussen harde en zachte geluiden veel beter kunnen worden weergegeven zonder dat er ruis zich voordoet bij de zachte geluiden.
Omdat de condensator microfoon electrische delen bevat heeft de microfoon stroom nodig van buitenaf. Dit word meestal gegeven in de vorm van fantoomvoeding (48volt). Deze voeding word gegenereerd vanuit het mengpaneel of de audio interface en word doorgegeven via een XLR kabel.
Deze fantoomvoeding is niet schadelijk voor de condensator microfoon tenzij je de microfoon kabel lostrekt terwijl de fantoomvoeding nog aanstaat!

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop