x

Propel T-65 Star Wars X-Wing Drone

€ 34,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Propel T-65 Star Wars X-Wing Drone

Beschrijving:
Elk vliegtuig is met de hand geschilderd en ziet het eruit als een ongelooflijk verkleinde versie van het echte werk. Daarnaast heeft Propel de quad-copters geprogrammeerd om meer als hun filmtegenhangers te vliegen, dus de X-Wing rolt vleugel-over vleugel.

De Star Wars-replica's van Propel, die met een brandende 30 mph (voor ongeveer 8 minuten per lading) kunnen vliegen, hebben een gyroscopische sensor, maar geen barometrische sensor voor hoogte. Ze kunnen niet op hun plaats zweven of op enigerlei wijze stabiliseren zonder hulp van de piloot. Elke drone wordt geleverd met een zeer responsieve afstandsbediening, maar je moet nog steeds een goede piloot zijn om er een te vliegen. Daarvoor is een pilotentrainingsapp waarmee je in wezen de controller van het speelgoed kunt gebruiken om met een virtuele drone te vliegen voordat je met het echte werk vliegt.

Elk drone is ontworpen voor teamstrijd waarbij maximaal 12 drones tegelijk in de lucht kunnen vechten. Dat doen zonder radio-interferentie is een hele prestatie. Propel maakt gebruik van Wi-Fi, Bluetooth en een op licht gebaseerde communicatietechnologie genaamd LiFI of Light Fidelity.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €34,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop