x

PS2 Metal Gear Solid 3 Subsistence | 3 disc's | Playstation 2

€ 34,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

PS2 Metal Gear Solid 3 Subsistence | 3 disc's | Playstation 2

Beschrijving:
Inclusief doosje, boekje en bonus disc.

Het verhaal speelt zich af in de Sovjet-Unie uit de Koude Oorlog en draait om FOX-agent Naked Snake terwijl hij probeert een wapenontwerper te redden en een experimenteel superwapen, bekend als de Shagohod, te saboteren.

Disc 1, genaamd Subsistence, is een bijgewerkte versie van Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Het spel bevat nieuwe missies en modi. Zo is er de Snake vs. Monkey modus, en in de Duel modus vecht je kort achter elkaar tegen alle eindbazen. Daarnaast biedt MGS 3: Subsistence een nieuwe camera-positie, namelijk die vanuit het derdepersoons perspectief.

Disc 2, genaamd Persistence, inclusief Metal Gear Online (MGO) met sluipende missies, team deathmatch, deathmatch, capture-missies en reddingsmissies.

Disc 3, genaamd Existence, creëerden Kojima en de crew een drie en een half uur durende snit van de cinematics van Metal Gear Solid 3 met geremasterd geluid. Hoewel gepresenteerd als een film, is het gezegd dat het verhaal niet bedoeld was als " Metal Gear Solid 3: The Movie", maar meer een manier voor degenen die de Metal Gear Solid 3-verhaallijn wilden kennen, maar het spel niet konden afmaken.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €34,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop