x

PS3 White Knight Chronicles 2 Playstation 3

€ 13,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

PS3 White Knight Chronicles 2 Playstation 3

Beschrijving:
In het door de befaamde Japanse studio LEVEL-5 Inc. ontwikkelde rollenspel White Knight Chronicles II keer je terug naar een magisch koninkrijk vol fantasie, zwaardgevechten en mythes. Een jaar na het originele avontuur volg je de dappere avonturier Leonard op een gloednieuwe reis en maak je kennis met een dynamisch nieuw vechtsysteem!

Bepaal zelf hoe je speelt met een witte ridder die je volledig kunt aanpassen in White Knight Chronicles 2. Plan je eigen strategieën en aanvallen in de meer dan 30 uur durende singleplayer!

Dankzij de onbeperkte onlinemogelijkheden is het avontuur nooit afgelopen in White Knight Chronicles 2. Stel een team samen van maximaal zes spelers en voer samen opdrachten uit of zwerf door de wereld om vrienden te ontmoeten en gildes op te richten!

White Knight Chronicles 2 bevat verder een volledig geremasterde versie van het originele White Knight Chronicles. Kies of je bij het begin wilt beginnen, of start direct met White Knight Chronicles 2!

Stap in de magische wereld van White Knight Chronicles 2 en beleef een avontuur dat zijn weerga niet kent!

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €13,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop