x

Ps4 Dishonored Death of the Outsider

€7,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Ps4 Dishonored Death of the Outsider

Beschrijving:
Dishonored: Death of the Outsider
Stap in de schoenen van Billie Lurk (alias Meagan Foster), ooit een van de meest beruchte huurmoordenaressen in Dunwall. Samen met je oude mentor, de legendarische sluipmoordenaar Daud ga je op pad om de grootste sluipmoord ooit te plegen op de Outsider, een bovenmenselijk wezen waarvan Billie en Daud denken dat het de oorzaak is van een aantal van de meest oneervolle momenten in het bestaan van het Rijk. Op je tocht door de smerigste uithoeken van Karnaca om achter het geheim van de Outsider en zijn oorsprong te komen, krijg je te maken met dodelijke tegenstanders, eeuwenoude krachten en moeilijke beslissingen die de wereld om je heen voor altijd zullen veranderen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €7.99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop