x

Ps4 Star Wars Battlefront 2

€17,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Ps4 Star Wars Battlefront 2

Beschrijving:
Bepaal je eigen pad als elite-soldaat van de special forces
Beleef een eindeloos avontuur met de Star Wars-game van de wereldberoemde HD-franchise van Star Wars.

Vel vijanden met je lichtzwaard op Starkiller Base, overleef de dichtbegroeide jungle op Yavin 4 of leid je eskader van X-wings in de aanval op een First Order Star Destroyer. Je kunt ook strijden als de nieuwe Star Wars-held Iden, in een meeslepend singleplayer-verhaal.

Upgrade je helden, starfighters en troopers, elk met unieke vaardigheden die van pas komen in de strijd. Rij op een Tauntaun of bestuur tanks en speeders, vernietig Star Destroyers zo groot als een stad en laat personages zoals Kylo Ren, Darth Maul of Han Solo zien hoe sterk jouw Force is.

De niet eerder vertelde geschiedenis van een keizerlijke soldaat
Neem de leiding in een nieuw avontuur als Iden Versio, commandant van de Inferno Squad - een keizerlijke elite-eenheid die zowel in de ruimte als op de grond dodelijk is. Ontmoet vele bekende personages uit Star Wars in een verhaal over wraak, verraad en verlossing dat 30 jaar duurt.

ONLINE GEVECHTEN MET 24 SPELERS
Beheers je snelheid, hoogte, manoeuvres en wapens terwijl je verschillende Star Wars-fighters bestuurt die met liefde zijn nagebootst. Het is een compleet andere ervaring dan de originele starfighterduels in Star Wars Battlefront, of je nu de schoten van Darth Maul's Scimitar-fighter ontwijkt of een ARC-170 van een vijand uit de lucht schiet.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €17.99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop