x

PS4 The Walking Dead The Final Season Playstation 4

€ 11,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

PS4 The Walking Dead The Final Season Playstation 4

Beschrijving:
Clementine - de inmiddels volwassen en weerbare overlevende - heeft het laatste hoofdstuk in haar leven gehaald. Na jaren de gevaren van zowel de levenden als de doden te hebben getrotseerd, zouden Clementine en AJ in een afgelegen school wel eens hun eigen thuis kunnen creëren. Maar bescherming bieden betekent offers brengen. Clem moet een nieuw leven starten en een leider worden terwijl ze moet zorgen voor AJ, een weeskind en het laatste greintje familie in haar eigen leven. In dit spannende, emotionele laatste seizoen, bepalen jouw keuzes wie je vrienden zijn, hoe je wereld eruit komt te zien en hoe het verhaal van Clementine afloopt.

Inclusief toegang tot alle 4 afleveringen.
Deze disc bevat de eerste 3 episodes van Telltale’s The Walking Dead: The Final Season en geeft toegang tot de vierde episode. Om deze episode te downloaden is een internetverbinding vereist.

Dit product is in zeer goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €11,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop