x

Ps4 Valkyria Limited edition

€12,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Ps4 Valkyria Limited edition

Beschrijving:
Na een revolutie moeten de elitesoldaten van Jutland, de Vanargand, samenwerken om het Ruzi Empire en de dood zelf, de Valkyria, te stoppen. Valkyria Revolution is een boeiend verhaal vol politiek intrige, een gevechtssysteem met realtime-gevechten en tactische strategie, een prachtige visuele stijl en meer. In dit spel komen spelers in de frontlinie van een hopeloze oorlog terecht.

Uitgerust met geavanceerde mana-wapens en met machtige Ragnite-spreuken, bevechten deze sobere anti-Valkyria-soldaten de verschrikkelijke Valkyria. Amleth Gronkjaer, commandant van de Vanargand, heeft echter een schrikbarend geheim. Is hij een vriend of een vijand van het land dat hij gezworen heeft te beschermen?

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €12.99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop