x

PSVita Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls | Playstation Vita

€ 39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

PSVita Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls | Playstation Vita

Beschrijving:
Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls is de derde titel in de serie Danganronpa-games. Deze keer werken spelers samen met een groep van vijf slim gecreëerde en diverse personages en moeten ze uitzoeken hoe ze uit een mysterieuze stad kunnen ontsnappen met behulp van hun verstand, een scala aan wapens en zo ongeveer alles wat ze maar te pakken kunnen krijgen.

Komaru Naegi is alleen in haar appartement in Towa City. Haar gebouw word echter geinfiltreerd door Monokumas en Komaru snelt zich naar de lift om te ontsnappen. Ze komt Byakuya Togami tegen, een van de overlevende uit de eerste game, hij is lid van de Future Foundation. Hij geeft Komaru een megafoon die hij de Megaphone Hacking Gun noemt en roept haar op om te vluchten.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €69,99
Bij ons: €39,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop