x

Quantis Digitale Radio Tuner QE 317

€49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Quantis Digitale Radio Tuner QE 317

Beschrijving:
In Nederland en België wordt in de komende jaren de analoge FM-kabelradio gefaseerd afgeschakeld bij alle kabelproviders. Als u het liefst via de kabel (FM) wilt blijven luisteren biedt de Quantis QE-317 een oplossing.

Speciaal geschikt voor o.a. Ziggo, Caiway, DELTA, Kabelnoord en Telenet

Eenvoudig overschakelen van analoge naar digitale kabelradio.
Makkelijk en snel uw bestaande hifi-systeem uitbreiden
Duidelijk display voor zendernamen en -informatie
Programmeren van 8 favoriete radiozenders via afstandsbediening

TotaalTV nam de Quantis QE 317 onder de loep. Reden voor de test is het afschakelen van de analoge FM-kabelradio door o.a. DELTA en Ziggo (2020). Vanaf dat moment – wanneer precies is nog niet duidelijk – kan er thuis niet meer via de kabel analoog naar radio worden geluisterd. Echter, de radiostations zijn wel digitaal beschikbaar.

Conclusie van TotaalTV:
De Quantis QE317 is op dit moment het meest ideale apparaat om eenvoudig van analoge naar digitale kabelradio over te schakelen. De radio kan zowel analoog als digitaal op een geluidsinstallatie worden aangesloten. Vooral met een digitale verbinding krijgt het luisteren een extra dimensie.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €80,-
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop