x
Sale -30%

Quick Start H320 Lamineermachine

€34,99

€49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Quick Start H320 Lamineermachine

Beschrijving:
De QuickStart H320 is een lamineermachine met een hoge productiviteit en prima resultaten. QuickStart is in minder dan een minuut klaar voor gebruik en verwerkt 11 A4 vel in 6 minuten. Geschikt voor standaard hoezen (2x75 tot 2x125 micron) en afmetingen van ID-kaarten tot A3. De QuickStart heeft een eenvoudige bediening met 3 temperatuurinstellingen plus beveiliging om blokkering en verkeerd invoeren te voorkomen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €105,-
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop