x

Qware Tupelo Zwart | Gaming Headset

€ 24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Qware Tupelo Zwart | Gaming Headset

Beschrijving:
De rode headset Tupolo is een uitermate comfortabele over-ear headset met een opvouwbare microfoon en verstelbare hoofdband.De opvouwbare microfoon heeft een mute functie en heeft een hoge geluidskwaliteit met een heerlijke bass.De kussens zijn afgewerkt met rubber dus comfortabeler kan niet.Op het oor zit een volumeregeling waardoor het geluid aan te passen is naar eigen believen.De meegeleverde 2.2 meter gevlochten kabel heet een USB en een 3.5 stereo jack aansluiting.Ook direct aan te sluiten op uw game console controller.Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €40,-
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop