x

Rapoo 7200M Draadloze Muis Rood

€12,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Rapoo 7200M Draadloze Muis Rood

Beschrijving:
De Rapoo M7200 is een geavanceerde draadloze muis die comfort biedt met zijn strak, ergonomisch ontwerp. De belangrijkste kenmerk van de draadloze muis is de Multi-mode verbinding. De Multi- mode verbinding bestaat uit een betrouwbare 2.4 GHz draadloze transmissie en Bluetooth 3.0 of Bluetooth 4.0. (Smart). Je kunt met maximaal 3 apparaten tegelijkertijd verbonden zijn en wijzigen (automatisch koppelen). 7200M beschikt ook over een volledig high-performance optische sensor van 1600DPI. 7200M biedt je een levensduur van de batterij tot 9 maanden. De 7200M is ook voorzien van een aan/uitschakelaar.

Kenmerken:
Gaming platform PC
Geschikt voor gaming Ja
Draadloos Ja

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €23,-
Bij ons: €12,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren