x

Rapoo E6700 Bluetooth toetsenbord met touchpad

€ 34,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Rapoo E6700 Bluetooth toetsenbord met touchpad

Beschrijving:
Alles wat jij nodig hebt om je apparaten te bedienen zit onder je vingers. Met dit bluetooth toetsenbord ben jij de baas. Switchen tussen bord en muis is met dit bordje niet meer nodig. Ervaar het zelf en ontdek het gemak van dit aluminium multimedia bord met touchpad.

Ergonomisch design
Multitouch touchpad
Bluetooth 3.0 - 10 meter bereik
Ingebouwde oplaadbare batterij
Multimedia toetsen
Een compleet bord

Het draadloze Rapoo toetsenbord heeft een innovatief multitouch touchpad waarmee je meer kunt doen dan enkel je muis bewegen. Hij kan tot wel 4 vingers detecteren, en daar allerlei functies aan koppelen. denk bijvoorbeeld aan het minimaliseren van een venster of verticaal en horizontaal scrollen.

Garantie: 1 mnd

Bij ons: €34,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop