x

Rapoo M200 Silent Draadloze Muis

€ 9,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Rapoo M200 Silent Draadloze Muis

Beschrijving:
De Rapoo M200 Silent Multi-mode draadloze muis is een geavanceerde draadloze muis met een nauwkeurige navigatie dankzij de optische sensor met verstelbare 1300 DPI en het heeft stille switches om het klikgeluid te verminderen.
Daarnaast biedt het een slimme schakelaar hierdoor kun je je muis blijven gebruiken ongeacht het tekort aan USB-poorten of het verlies van de ontvanger. De slimme schakelaar schakelt tussen Bluetooth 3.0, 4.0 en 2.4G en zorgt voor een stabiele draadloze verbinding.
De M200 maakt het mogelijk om tegelijkertijd op maximaal drie apparaten te worden aangesloten. Tussen deze onderlinge apparaten is dan gemakkelijk te schakelen. Hierdoor wordt ingewikkeld cross-platform gebruik vereenvoudigt en voldoet het aan de multi-tasking eisen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €18,-
Bij ons: €9,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop